weer in Huizhou
Door: Dorien
Blijf op de hoogte en volg Dorien
28 Mei 2008 | China, Huizhou
ik ben weer thuis (in Huizhou)! Alles is dus goed gegaan met mn visum en ik heb dus weer in mn eigen bed geslapen vannacht.
De tweede dag ben ik naar Victoria Peak gegaan en heb ik nog geshopt in harbour City (echt een ENORM winkel centrum!). Echt verschrikkelijk groot, om jezelf te verliezen in alle coole winkels. Voordat ik mn visum ophaalde ben ik nog naar een goudvissen markt geweest. Eenmaal mn paspoort weer terug, moest ik me haasten om met de metro naar het vliegveld te gaan om daar op het nippertje de laatste bus naar Huizhou te pakken. En zo kwam alles helemaal goed :)
Foto's komen snel.
Heel veel liefs!
Foto's komen snel.
Heel veel liefs!
28 Mei 2008 - 07:05
Heitie:
Bloedstollend en een happy end! pxxx -
28 Mei 2008 - 08:19
Helen:
Ja, echt spannend! Het is je weer gelukt!
Liefsxxx -
28 Mei 2008 - 14:13
Anja:
Zo zie je maar weer, komt alles weer op z'n pootjes terecht. En nu maar weer voor een leuk klasje. Nog wat goudvisjes gekocht? Vandaag weer met je mama gewandeld, ben weer helemaal op de hoogte. Nederland is ook zo mooi. tot gauw. gr. anja. -
28 Mei 2008 - 15:08
Hanneke:
Dorien, nu weer naar een goedvissenmarkt. Dus die bestaat ook nog! Dorien ik vind je een kei, alle bewondering voor hoe je dit alles doet en hebt gedaan. Geniet nog van je laatste weken. Hartelijke groet. -
29 Mei 2008 - 06:05
Marleen:
mooie foto's :) -
29 Mei 2008 - 11:01
Annemarelle:
Ik ben jaloers.. Jij bent gewoon in Hong Kong geweest!!! -
31 Mei 2008 - 16:46
Paulo.:
he dorien sorry dat ik zo laar sprak maar ik hat probleemen met mijn msn inlog siesteem.
dus ik kwam er maar niet in maar nu maar weet je dat ik in oktober naar disney land parijs ga.
ja als een korte vakantie.
wel van 3 dagen maar goed.
ik heb er wel zin in.
ik ga hellemaal alleen daar heen.
ik red me wel ik hoorde dat je binnekort weer terug kwam in de komende maanden is dat zo leuk ik zie dan weer ik heb je gemist nou ik heb verder niet gedaan maar wel net al een paar weken terug van de spa vakantie met de skie groep.
was heel gezellig ik hoop dat je daar nog veel plezier zal hebben oke nou tot de volgende keer. van paulo xxxxxxx
31 Mei 2008 - 17:24
Cathrien:
Lieve Dorien,spannend maar gelukt,kun je het programma,reis afmaken.grappig Nieke stuurde de zelfde foto"s van de vissen.Heb vandaag met je moeder een fantastische wandel tocht gedaan van 40km,ze moet het nog even berekenen.Dorien geniet en tot gauw liefs