Mid Terms afgesloten!
Door: Dorien
Blijf op de hoogte en volg Dorien
24 November 2007 | China, Beijing
Haai allemaal!
Nou, de toetsweek zit erop, volgens mij is het allemaal goed gegaan! Een cijfer heb ik al terug, grammar: 8,5! Harstikke blij natuurlijk! Iedereen had trouwens een 8,5 , behalve een klasgenoot: die had een 9,5! We zijn dus een goede klas! :D (qua grammar in ieder geval!)
Vrijdag had ik mijn laatste toets, Literature and Philosophy. Het was wel lastig, maar dit is wel mijn lievelingsvak en ik vind het hartstikke interessant en volgens mij ging deze toets goed. Donderdag had ik de Characters toets, waar ik dus erg tegen opzag. Maar de toets ging echt super, echt de lerares had het ons niet moeilijk gemaakt! Alles bijelkaar bekeken ben ik echt tevreden: laat de cijfers maar komen.
Toen vrijdag ben ik nog naar Wangfujing gegaan naar the Foreign Language Bookstore. Met mn versgekochte boekje ben ik in een Starbucks gaan zitten tot 17:00 en daarna heb ik gegeten met Wenny. Thuis nog een filmpje gekeken met Herma en daarna uitgegaan in Sanlitun! Om 3:00u viel overal de stroom uit, heel lastig als je lekker wilt dansen. We zijn nog naar de Vics gegaan waar wel muziek was, maar ik vond de entree wel erg hoog: 50 yuan. Daar ga je dus drie keer voor uiteten.. En het was al laat, dus om half vier zijn we weer met de taxi naar huis gegaan!
Vandaag ben ik eigenlijk best vroeg opgestaan, 10:00u! Ik ben naar het Capital Museum gegaan. Ik kwam daar rond 12:00u aan (lange metro reis) en ben daar tot 16:00u gebleven. Erg mooi en groot museum. Nu thuis ben ik wel moe, vanaaf lekker vroeg op bed!
Morgen maar wat schoonmaken want dat moet ook maar weer eens. Ik ga samen met herma en Mao Mao lunchen: gezellig!
nou, iedereen weer helemaal op de hoogte behalve ik van jullie avonturen: kom maar op!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
24 November 2007 - 19:05
Jelmer:
Zo te zien ben je nog net zo goed op school als in heerenveen, had ik ook niet anders verwacht hoor :P Ga zo door.
xxxxx Jelmer -
26 November 2007 - 09:39
Martijn:
Hey Dorien,
net je berichtje gelezen op mijn waarbenjij.nu. Ben toevallig vandaag aangekomen in Beijing en nog druk bezig alle goede spots in de stad te vinden. Ik kan eventueel ookal je vragen persoonlijk beantwoorden. Mijn Yunnan simkaart weigert hier helaas dienst. Ik heb iig een stel telefoon nummers en namen voor je van mensen die leraren zoeken in Yunnan en omgeving.
Martijn